Sunday, June 5, 2011

gile sabun wey

aku saje je nakmpost tgh2 pagi bute ni.. sbb aku EXCITED gyle.. hahaha.. aku da gile.. haha..


tadi aku tgh nak isi refill mandian kat toilet.. (orang xde keje refill mandian tgh2 pagi bute) hehe.. bukan pe der.. malas nak bangon pagi sok mamai2 wat refill mandian.. kang xpasal aku refill dalam perut aku kang.. hahaha.. tgh mamai la katekan.. mcm2 boley jadi..


sbenarnye key penting kat post aku kali ni juz nk nyatekan yang.. emm.. cmne nk ckp eh.. aku sbnrnye dari dulu lagi cari sabun yg aku nak cari.. haaa.. pning kan? mst korang tertanye asal aku x cari je kat kdai.. haha.. kn,kn,kn.. :p   jawapannye.. mmg aku nak cari.. tp aku xtaw pe jename sabun tu.. citenye aku try mmbe aku punye.. try punye try.. sdap plak ase.. ase segar gyle badan aku.. aku pn g la bli cm mmbe aku nye.. ceh..! laen..! aku siasat balik upenyer die refill.. haha.. die pn lupe sabun ape.. adoi..


sjak dari ari tu aku pakai maaaaaaacam2 jenis sabun.. tp x satu pun same ngn ape yg aku nak cari.. huhu..


jeng,jeng,jeng.. bermulalah.. sbenarnye yg suh aku bli refill ni ain (makwe ku).. huhu.. die kate sdap.. aku pn bantai jela.. punye la lame aku simpan.. sbb nk abeskan mandian yg lame.. xnak mmbazir.. huhu.. n then pada malam ini.. aku dah jumpe sabun yg aku naaaaaak... hahahaha.. (gile)


cube korang bayangkan eh.. punye la lame aku cari.. xjumpe pn.. tapi skali je ain (makwe ku) suh bli.. tros kene yg tepat.. peh! ajaib..


tu lah kalau dah kate takdir tu.. memang kerja Allah sahaje.. sesungguhnya Dia je yg mengetahui segala yg dah berlaku, yg sedang berlaku n yg akan berlaku.. soo ntuk post kali ni perkara ni la yg wat aku betol2 teruja dgn kekuasaan Dia.. :) -sekian-







ni sabun buku, aku bli yg mandian nye.. bezzzzz.. :p

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.